ESOGÜ HASTANESİ’NDE HEMŞİRELİKTE İNOVATİF DÜŞÜNME EĞİTİMİ VERİLDİ

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimlik Toplantı Salonu’nda, Türk Hemşireler Derneği ve İnovatif Hemşirelik Derneği tarafından 4 Mart 2017 tarihinde ‘Hemşirelikte İnovatif Düşünme Eğitimi’ verildi.

Açılış konuşmasını ESOGÜ Hastanesi Sağlık Hizmetleri Müdürü Burçin Danacı ve Türk Hemşireler Derneği Eskişehir Şube Başkanı Hilal Şahin yaparken, İnovatif Hemşirelik Derneği Başkanı Dr. Yeliz Doğan Merih, ‘Hemşirelikte İnovasyonun Yeri ve Önemi’ ile ‘Hemşirelikte İnovatif Örnekler’ den bahsetti.

Konuşmacı Ayşegül Alioğulları ‘İnovatif Fikirler Nasıl Oluşur’, konuşmacı Funda Öztürkan Erdek ‘İnovatif Fikrime Patent Nasıl Alabilirim?’, konuşmacı Aytül Coşkun ‘Patent Ürünümü Nasıl Hayata Geçiririm?’, konuşmacı Çiğdem Gülşen ‘ İnovatif Ürünümü Nasıl Tanıtırım?’ konularına değindi. Eğitim, ‘Atölye Çalışması ve En İyi Fikir’ yarışmasının ardından soru- cevap ile son buldu.