ESOGÜ Hastane Yönetimi Hasta ve Çalışanların Bayramını Kutladı

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi yönetimi Kurban Bayramı dolayısıyla, hastanede tedavi gören hasta ve hasta yakınlarının kurban bayramını kutladı.

Ziyaret Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Elif DOYUK KARTAL, Halkla İlişkiler  Sorumlusu Esin GÖKALP, Nöbetçi Müdür Mustafa ÇELİK ve Süpervizör Çiğdem ÖZDEMİR’in katılımıyla gerçekleşti.

Bu anlamlı günde hastaneden şifa bekleyen hastaların morallerini yükseltmek ve yalnız olmadıklarını göstermek amacıyla gerçekleşen ziyarette ayrıca büyük gayret ve özveri ile sağlık hizmeti sunan hastane çalışanlarının da bayramı kutlandı.

Bayram çikolatası ikram edilerek bayram ziyareti sonlandırıldı. Hasta ve hasta yakınları ise bu bayram ziyaretinden memnuniyetlerini dile getirdiler.