ESOGÜ HASTANESİ TRANSPLANTASYON KOORDİNATÖRÜ TARIK UCA YILIN KOORDİNATÖRÜ SEÇİLDİ

2001 yılından beri ESOGÜ Hastanesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Başkanlığı’nda Organ ve Doku Nakli Koordinatörü olarak görev yapmakta olan Tarık UCA isimli hastane personelimize Ankara İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkanlığı tarafından Teşekkür Belgesi verildi. Ayrıca ESOGÜ Hastanesi 2018 yılı içerisinde en çok Beyin ölümü bildirimi yapan hastane olarak belirlenmiş olup; Hastane Yoğun Bakım Servislerinde 26 beyin ölümü gerçekleştiği bildirildi. Beyin ölümü gerçekleşen hastalarla ilgili yapılan aile görüşmeleri sonucunda 12 aile organ bağışında bulundu.