ESOGÜ Hastanesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Kadın Personelini ve Yatan Kadın Hastalarını Unutmadı

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Elif DOYUK KARTAL, Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Kenan KARBEYAZ ve Hastane Halkla İlişkiler Birimi Sorumlusu Esin GÖKALP 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle servislerde yatan kadın hastaları ve hastane personelini ziyaret etti. Hastanede yoğun çalışma temposu arasında hatırlanmış olmaktan dolayı memnuniyetlerini dile getiren kadın personellere kadınlar günü kutlama kartı hediye edildikten sonra servisler bölümüne geçilerek ziyaret edilen hastaların son durumlarıyla ilgili bilgi alınırken hastaların istek ve dilekleri dinlendi.